duminică, 22 februarie 2009

OMNISPORT: „Sportul moare, primarul doarme!”

Nemulţumirea iubitorilor de sport din Galaţi faţă de incapacitatea autorităţilor locale de a sprijini sportul din oraş i-a determinat pe aceştia să organizeze un marş de protest. Circa o mie de persoane au manifestat astăzi, mesajele critice vizându-l în special pe primarul Dumitru Nicolae: „Sportul moare, primarul doarme!”, „De nouă ani aşteptăm o finanţare, când ai să te trezeşti primare?”.

Desfăşurat timp de circa o oră, marşul s-a încheiat în faţa prefecturii Galaţi, unde protestatarii s-au întâlnit cu prefectul Claudiu Brânzan. Acesta a promis că problemele ridicate vor fi discutate cu colegii săi din administraţia locală, urmând a fi găsite soluţii pentru rezolvarea situaţiei.
Suporterii gălăţeni sunt nemulţumiţi de atitudinea ignorată pe care autorităţile locale o au faţă de sport. Ei au acuzat faptul că în Galaţi nu există o sală adevărată, la standarde europene, motiv pentru care echipa feminină de volei CSU Metal, campioana României, a fost obligată să găzduiască în Bucureşti meciurile din Liga Campionilor. Sală de care are nevoie şi echipa feminină de handbal Oţelul.

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)