joi, 11 decembrie 2008

LIGA CAMPIONILOR / GALAŢI - BERGAMO 2:3: Ghinionista Alida Marcovici















GALERIE FOTO ALIDA MARCOVICI-CIOROIANU




Pentru Alida Marcovici (35 de ani) disputele cu cele mai valoroase voleibaliste din Italia nu mai reprezintă o noutate, ea jucând deseori împotriva lor. Ultimele prezenţe ale ei în cupele europene au fost însă ghioniste pentru ea. Şi asta dacă ne gândim că echipele pentru care a evoluat au fost la un pas să învingă două forţe ale continentului. În aprilie 2007, Alida a jucat cu Dinamo împotriva lui Sirio Perugia, campioana Europei en titre, în Cupa CEV. Bucureştencele au condus cu 2:0 la seturi, însă au pierdut! Miercuri, în calitate de căpitan al lui CSU Metal Galaţi, Alida s-a întâlnit cu Francesca Piccinini & Co. Campioana României a avut 2:1 la seturi, însă n-a putut câştiga.
“Nu ne aşteptam ca adversarele noastre să joace aşa de slab. Cred însă că şi noi am avut o zi slabă. Au fost multe momente proaste în joc. Uneori, am intrat chiar în panică. Şi nu am reuşit să ne revenim. Cum am jucat mai bine în deplasare, cine ştie, poate facem o surpriză la Bergamo. Mai ales că grupa noastră este foarte încurcată şi cred că aşa va rămâne până la final”, a declarat cu multă sinceritate Alida Marcovici-Cioroianu pentru MEDIAFAX.
De partea cealaltă, căpitanul lui Volley Bergamo, Francesca Piccinini a spus după meci: “Pentru noi a fost un meci greu. Adversarul s-a dovedit a fi extrem de dificil. Cred că pe final experienţa noastră a fost decisivă. Bergamo joacă de mulţi ani în cupele europene. Experienţa acumulată este foarte importantă. Ea face diferenţa”.
Text şi foto: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)