duminică, 9 mai 2010

CE / PRELIMINARII (M): Moldova a învins România cu 3:2!

Foto: CEV
Echipa masculină de volei a României a pierdut astăzi, la Chişinău, prima manşă din turul 2 preliminar al Campionatului European din 2011: 2:3. Rezultatul este neaşteptat dacă ţinem cont că anul trecut "tricolorii" au avut o evoluţie remarcabilă în calificările pentru CM.
Fără antrenorul principal Stelian Moculescu, care dispută finala campionatului Germaniei, cu VfB Friedrichshafen, dar şi fără câţiva jucători reţinuţi la echipele de club din vestul Europei, naţionala noastră nu a reuşit să-şi asigure calificarea încă din primul meci cu Moldova, disputat astăzi, în sala Olimpus 85 din Chişinău.
Meciul-revanşă este programat sâmbătă, 15 mai, în Sala "Romeo Iamandi", de la ora 17.00. Pentru a se califica România este obligată să câştige cu 3:0 sau 3:1.
În cazul în care va trece de Moldova, naţionala de seniori va evolua în faza a treia a preliminariilor, în grupa E, alături de puternica selecţionată a Italiei, Turcia şi Belarus. Se vor organiza două turnee. Primul în Turcia, între 21 şi 23 mai, celălalt în Italia, între 28 şi 30 mai. Prima clasată se califică direct la turneul final, iar echipa de pe locul 2 va juca meciuri de baraj.

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)