joi, 10 mai 2007

REVISTA PRESEI / TELEGRAF (CONSTANTA): Sergiu Ilies, la al 8-lea titlu de campion!





Gabriel TURCU

Sergiu Ilies este unul dintre jucatorii de la Club Volei Municipal Tomis Constanta care va avea o vacanta foarte scurta! Alaturi de Began si Voinea, el a fost convocat la nationala României.

Coordonatorul formatiei de pe Litoral este considerat drept cel mai valoros jucator din tara pe acest post si nu putea lipsi din echipa nationala. Lotul a fost convocat de noul selectioner, Giani Cretu, pentru duminica 13 mai, la Ploiesti, iar a doua zi, internationalii vor demara pregatirile pentru primele meciuri din Euroliga, cele cu Turcia din 26 si 27 mai.

“La nationala este un antrenor nou, cu experienta bogata pe plan international. Toata lumea crede ca se vor schimba multe lucruri, avind in vedere faptul ca, in ultima vreme, selectioneri au fost doar antrenori care au activat in campionatul intern. Ramine sa vedem schimbarea si sper sa particip si eu la constructia noii echipe nationale”, a declarat Ilies, care nu si-a ascuns intentia de a continua sa joace pentru Constanta. “Sper ca venirea mea aici a schimbat in bine Tomisul, pentru ca asta a fost si intentia celor care m-au adus la Constanta. Important este ca am reusit sa obtinem rezultatele pe care le dorea toata lumea. A fost o experienta foarte placuta aici la Constanta, mai ales ca echipa a avut si rezultate. Pentru mine, totul este in regula si as vrea sa ramin aici”, a declarat jucatorul care acum are opt titluri nationale la activ!

Pe trei dintre ele le-a cistigat in deceniul trecut, cu Elcond Zalau, iar ultimele cinci consecutiv: trei cu Deltacons Tulcea, unul in sezonul trecut cu Hypo Tirol Innsbruck (Austria) si unul cu Tomis Constanta.

Acest articol poate fi citit pe site-ul cotidianului TELEGRAF din Constanta.

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)