marți, 15 mai 2007

REVISTA PRESEI / TELEGRAF (CONSTANTA): Primul meci international pentru echipa de veterani a CVM Tomis Constanta

Adrian LUNGU

Simbata, la Istanbul, echipa de veterani a Club Volei Municipal Tomis Constanta a disputat un meci amical in compania formatiei Asociatiei Jucatorilor Veterani de volei din Istanbul, pentru care nu evolueaza insa fostii voleibalisti ai echipei Galatasaray.

Alcatuita pe ultima suta de metri si cu un singur antrenament in formula de joc utilizata la Istanbul, CVM Tomis a surprins formatia gazda, din rindul careia mai multi jucatori inca mai disputa partide oficiale in liga a treia din Turcia. In plus, incurajati din tribune de Erkan Togan, jucatorul Tomisului fiind intr-o binemeritata vacanta acasa, veteranii Tomisului au cistigat setul secund, cu 25-23, dupa ce l-au pierdut pe primul cu 13-25. Din pacate, oboseala drumului si schemele de joc neintelese de nimeni si-au spus cuvintul in ultimele doua seturi, adjudecate de gazde cu 25-20 si 25-21. S-a incheiat 3-1 pentru formatia din Istanbul, dar partida retur, programata pe 9 iunie, la Constanta, se anunta deosebit de interesanta, Tomis anuntind citeva achizitii de marca. “A fost un schimb foarte util, care a deschis o colaborare intre Asociatia Judeteana de Volei Constanta si Asociatia din Istanbul. Se doreste disputarea unor meciuri bilaterale si la nivel de veterani, iar rezultatele si evolutia echipei de seniori CVM Tomis - campioana Romaniei si detinatoarea Cupei Romaniei - in meciurile sustinute in compania echipelor din Turcia a contribuit foarte mult la intarirea relatiilor dintre Constanta si Istanbul. Deplasarea veteranilor a fost posibila cu sprijinul Club Volei Municipal Tomis Constanta si a Complexului Flora din Mamaia”, a declarat Serhan Cadir, directorul executiv al CVM Tomis, cel care a fost si antrenorul formatiei de veterani, pe care a dirijat-o fara a avea conflicte... cu jucatorii. In meciul de la Istanbul au evoluat pentru Tomis urmatorii jucatori: Marian Constantin (fostul jucator al Stelei si al echipei nationale, ultima oara antrenorul formatiei feminine Unic Piatra Neamt), Constantin Ferenti (directorul tehnic al CS Volei 2004 Constanta), Tota Cadir (revelatia echipei, fost jucator la Farul Constanta), Adrian Lungu (cu voia dumneavoastra, transferat pentru o zi de la fotbal - Telegraf & TV Neptun la volei - CVM Tomis), Serhan Cadir (directorul executiv al CVM Tomis Constanta), Bogdan Mogos si Robert Pererva (fosti jucatori ai echipei Midia Navodari), Sorin Cerneianu (fost jucator la Midia Navodari si fostul antrenor secund al echipei feminine Farul Constanta), Florin Rosca si Leonard Medrega (fosti jucatori la Rapid Bucuresti).

La traditionala masa festiva organizata de gazde, dupa un meci international, victoria a apartinut insa echipei constantene, care s-a impus categoric, la toate capitolele. MC stie de ce...

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)