vineri, 16 ianuarie 2009

BANU: „S-a spus că nu e corect după ce s-a văzut cine cu cine joacă”

Decizia FR de Volei de a repeta tragerea la sorţi a meciurilor din a doua etapă a Cupei României la volei a stârnit nemulţumirea unora dintre echipele participante în întrecerea feminină. Director al clubului Penicilina Iaşi, cu care a câştigat titlul naţional la începutul anilor 70, Nicu Roibescu a declarat pentru Mediafax: „În urma tragerii la sorţi, care a avut loc astăzi (n.r. - vineri), s-a stabilit ca noi să întâlnim pe VC 2004 Tomis Constanţa. Iniţial, trebuia să jucăm cu Unic Piatra Neamţ, însă s-a considerat că tragerea la sorţi nu a fost corectă deoarece au fost capi de serie. Eu cred că aveam mai multe şanse dacă jucam cu Unic decât acum, când s-a stabilit să întâlnim Constanţa. Chiar sunt afectat că tragerea la sorţi a fost reluată", a declarat Nicu Roibescu.
Şi antrenorul formaţiei ieşene, Dan Banu, s-a declarat nemulţumit de tragerea la sorţi: "S-a spus despre prima tragere la sorţi că nu a fost corectă de-abia după ce au văzut cine cu cine joacă... Asta e! Noi am jucat mult mai bine decât nemţencele cu ocazia antrenamentelor comune de la Piatra Neamţ. De la Unic au plecat ridicătoarea Andreea Constantinescu, care a ajuns la Sibiu, dar şi Laura Mastahac, care a optat pentru CSM Lugoj. Constanţa în schimb şi-a mai adus o jucătoare valoroasă pe post de centru, misiunea nostră complicându-se suficient de mult".
Iniţial, tragerea la sorţi a avut loc pe 12 ianurie, însă a fost anulată a doua zi de către Consiliul Director al FR de Volei pe motiv că fusese efectuată pe criteriul capilor de serii deşi în Buletinul Informativ nu era prevăzut acest lucru.
Partidele vor avea loc la 28 ianuarie (turul) şi 4 februarie (returul).

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)