luni, 26 ianuarie 2009

INSOLIT: Lara Croft şi Regina Victoria, lângă fileul înalt



Oraşul francez Cannes nu este celebru doar prin festivalul de film pe care îl organizează anual sau prin peisajele şi clădirile sale. Acolo activează, şi nu de ieri, de astăzi, o foarte valoroasă echipă feminină de volei. Una care a cucerit titlul european în două rânduri şi care s-a calificat şi în acest an în "Play-off"-ul Ligii Campionilor.

Fetele de la Cannes sunt însă, nu numai bune jucătoare de volei. Ele au şi un fizic plăcut, motiv pentru care au pozat pentru un calendar pe 2009. Deloc întâmplător, scenele care apar pe cele douăsprezece file, fiecare reprezentând câte o lună, sunt desprinse din filme celebre: “Million dolar baby”, “Pulp fiction”, “Basic instinct”, “Emmanuelle”, “Pretty woman”...
Campioane ale Franţei în ultimii 13 ani (un record!), căpitanul Victoria Ravva, care ţine coperta, italianca Nadia Centoni (Lara Croft) şi colegele lor au realizat fotografiile vara trecută. Ca şi la prima ediţie a calendarului, scos în 2008, fotografiile au fost realizate de Pascal Chipaux.
Voleibalistele au acceptat fără rezerve să pozeze, ele dorind ca prin acest calendar să facă o imagine cât mai bună oraşului Cannes, echipei lor, dar şi voleiului.
Printre jucătoarele care au evoluat la campioana Franţei se numără şi Cristina Pârv, în 2005. Frumoasa voleibalistă română a participat atunci la turneul final al Ligii Campionilor, clasându-se pe locul 3.
Calendarul lui RC Cannes costă 12 euro şi poate fi comandat şi pe Internet.
Text: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT Foto: CANNES, CEV

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)