miercuri, 14 ianuarie 2009

LIGA CAMPIONILOR: „Război” lângă Bosfor


Metal Galaţi mai are două meciuri de disputat în grupa C a Ligii Campionilor: astăzi (ora 16:30, în direct la Sport.ro), la Istanbul, cu Vakifbank, şi pe 20 ianuarie, la Bucureşti, cu Muszyna. Pentru a merge în Play-off 12, echipa lui Terzic trebuie să bată tot.

Finalistă la Top Volley International din Elveţia, la sfârşit de decembrie, campioana României s-a cantonat pe 5 ianuarie, într-un centru sportiv de la Kovilovo, lângă Belgrad. „Ne-am antrenat şi am disputat şi meciuri amicale cu Postar 064 şi cu Steaua Roşie. Am trecut cu bine de această perioadă, important fiind faptul că nu au mai apărut accidentări”, ne-a declarat Nneka Onyejekwe (foto, nr. 5). Ieri, voleibalistele gălăţene au ajuns la Istanbul, iar azi, la 16:30, vor disputa un meci în care victoria este vitală. Clasament: 1. Bergamo 7p, 2. Fakro 6p, 3. Vakifbank 6p, 4. Metal 5p. Mâine este programat celălalt meci din grupă: Fakro Muszyna – Bergamo.
La București, astăzi (ora 18:00), Dinamo o întâlnește pe Monteschiavo, în optimile de finală ale Challenge Cup, la feminin.

Text: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)