joi, 11 decembrie 2008

ZORAN TERZIC: “Doar câţiva spectatori la un meci cu Bergamo!?”


Antrenorul Zoran Terzic a fost dezamăgit de numărul mic de spectatori prezenţi miercuri seara, la meciul CSU Metal Galaţi – Volley Bergamo 2:3 (-22, 14, 15, -18, -11), în sala Rapid din Bucureşti. “Au rămas multe locuri neocupate în tribune. Sunt dezamăgit. Când am jucat în Polonia, sala a fost plină. Nu ştiu de ce publicul din România nu iubeşte voleiul. Aici, la un meci se strâng între 500 şi 1.000 de spectatori. Această participare în Liga Campionilor este foarte importantă pentru sportul românesc”, a mărturist antrenorul sârb cu tristeţe.
La meciul Galaţi – Bergamo, conform CEV, au asistat 800 de spectatori, iar la partida Dinamo – Mogilev, disputată tot miercuri, la concurenţă (ora 19:00), în Sala “Lucian Grigorescu” au fost doar... 50!
Absenţa spectatorilor poate fi explicată, cel puţin miercuri, şi prin faptul că bucureştenii au preferat să rămână în faţa televizoarelor fie pentru a urmări partida de handbal România – Ucraina, de la CE, fie întâlnirea de fotbal Steaua – Fiorentina, din Liga Campionilor.
Text şi foto: Marian-Valentin BURLACU

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)