joi, 9 martie 2023

CUPA CHALLENGE 2022/2023, FEMININ: CSM Lugoj pune la dispoziție autobuze pentru fani la returul finalei

Calificată în finala ediției 2022/2023 a Challenge Cup, echipa feminină de volei CSM Lugoj nu va putea disputa pe teren propriu returul cu formația italiană Chieri '76 Volleyball. Și aceasta fiindcă Sala „Ioan Kunst Ghermănescu” are o capacitate prea mică pentru un asemenea eveniment, ceea ce încalcă prevederile forului continental. Cum meciul se va juca în Sala „Constantin Jude” din Timișoara, gruparea din Lugoj va pune la dispoziția suporterilor autobuze cu care să se deplaseze în orașul de pe Bega.

Într-un comunicat s-a precizat: „Returul finalei CEV Challenge Cup, CSM Lugoj - Reale Mutua Fenera Chieri, se va desfășura la Timișoara, miercuri, 22 martie, de la ora 18,30. Cum nu putem juca acasă la Lugoj vrem ca la Timișoara să ne simțim acasă, iar acest lucru este imposibil fără suporterii nostri. De aceea vom pune la dispoziție transport gratuit, cel putin zece autocare, care vor pleca din apropierea sălii Ion Kunst Ghermănescu, miercuri, în ziua meciului, la ora 15. Dacă vrei să vezi o finală europeană, să le încurajezi pe fetele noastre, te așteptăm. Deschidem listele de înscriere, acestea putând fi făcute zilnic, de luni până vineri, în intervalul ora 9 – 18.00, la numărul de telefon: 0720 856533 (Titi Stoian), până luni, 20 martie. Suporterii lugojeni vor avea acces în sala din Timișoara de la ora 16,00, cu 30 de minute înainte de accesul liber. Alături de CSM Lugoj!”.

Echipa feminină de volei CSM Lugoj s-a miercuri, 1 martie, în finala ediției 2022/2023 a Cupei Challenge. Învinsă în Serbia (2:3), săptămâna trecută, formația bănățeană s-a impus cu 3:0 în returul cu Jedinstvo Stara Pazova. În finală, CSM Lugoj va înfrunta pe Chieri '76 Volleyball (Italia). Meciul tur se va disputa în 15 martie, în Peninsulă, iar returul în 22 martie, la Timișoara. 

Niciun comentariu:

FRUMOASA FRANCESCA PICCININI

LIGA CAMPIONILOR LA VOLEI LA TV (on line)